Kaune paaiškės žurnalistų krepšinio čempionai

Beveik šimtas žurnalistų šeštadienį susitiks krepšinio aikštelėje. Jau penktus metus iš eilės Lietuvos žurnalistų sąjunga (LŽS) organizuoja Lietuvos žurnalistų krepšinio čempionatą, kuriame šiais metais varžysis aštuonios komandos.

„Pastaruosius trejus metus iš eilės čempionais tapo Kauno žurnalistai, todėl neatsitiktinai čempionatas pirmą kartą vyks laikinojoje sostinėje. Pirmi trys čempionatai surengti Vilniuje, vėliau persikėlė į Druskininkus, o dabar čempionai gavo teisę priimti turnyrą Kaune“, – sako čempionato organizatorius LŽS sporto žurnalistų klubo „PRESS‘as“ pirmininkas Tautvydas Vencevičius.

Arvydo Sabonio krepšinio centre vyksiančiame čempionate rungtyniaus 8 komandos – „PRESS‘as“, Kauno ir Panevėžio miestų žurnalistai, LRT ir „Lietuvos ryto TV“ televizijų, DELFI ir 15min naujienų interneto portalų ir krepšinio naujienų portalo „BasketDream“.

„Žalgirio“ arenoje vyksiančioje uždarymo ceremonijoje žurnalistų čempionato nugalėtojus ir prizininkus apdovanos ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kapitonas Robertas Javtokas.

Daugiau negu po mėnesio žurnalistai susiburs ir futbolo aikštėje. Birželio 11 dieną LFF stadione Vilniuje jau devintus metus iš eilės vyks Lietuvos žurnalistų futbolo čempionatas.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.