Žurnalistų krepšinio čempionai – TV3

Lietuvos žurnalistų krepšinio čempionais šįmet tapo ir į viršų „TopSport“ taurę kėlė TV3 ekipa. Šeštadienį Kaune ji laimėjo aštuntus metus iš eilės vykusį čempionatą, įveikusi visus varžovus.

„Daug emocijų, prakaito ir smagių kovų. Smagu, kad atsirado naujų komandų, kiek liūdna, kad pora „tradicinių“ ekipų šįmet nedalyvavo. Tačiau tos, kurios dalyvavo, tikiu, praleido šeštadienį labai gerai ir parodė, kad sportas ir žurnalistika – puikiai suderinami dalykai“, – sakė turnyrą organizuojančių Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klubo „Press‘as“ vadovas ir Lietuvos sporto žurnalistų federacijos prezidentas Tautvydas Vencevičius.

Šįmet turnyre, kuris ketvirtą kartą iš eilės vyko dviejose Kauno krepšinio mokyklos „Žalgiris“ salėse, dalyvavo šešios komandos. Čempionate debiutavo Marijampolės ir „BasketNews“ ekipos. Tačiau po tris kartus čempionais tapę Kauno ir Panevėžio žurnalistai savo komandų į turnyrą neatsiuntė.

Antrąją vietą čempionate užėmė „Lietuvos ryto“ ekipa, patyrusi vieną pralaimėjimą (prieš TV3), trečiąją iškovojo pernykščiai čempionai – „Press‘o“ krepšininkai. 4-6 vietos buvo išaiškintos pagal įmestų ir praleistų taškų santykį, nes trys ekipos iškovojo vienodai pergalių. Ketvirtoji vieta atiteko „BasketNews“, penktoji – LRT ir šeštoji – Marijampolės komandai.

Geriausiais žaidėjais buvo pripažinti Juozas Skara (TV3), Laurynas Ribakas („Lietuvos rytas“) ir Mantas Patašius („Press’as“). Jiems įteikti specialūs „hummel“ ir advokatų kontoros „Primus-Derling“ prizai.

Lietuvos žurnalistų krepšinio čempionatas – ne vienintelis sporto renginys žurnalistams. „Press‘as“ taip pat rengia Lietuvos žurnalistų futbolo čempionatą ir antrą dešimtmetį skaičiuojantį tradicinį tarptautinį žurnalistų futbolo turnyrą Druskininkuose.

Screen Shot 2019-10-25 at 10.50.41

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.